contact

Series – Schilderijen

 

Vertoeven
Over het algemeen werk ik in series. Dat stelt mij de gelegenheid om langer in een bepaald thema te ‘vertoeven’. Om met meer ruimte en met meer tijd vrij te kunnen experimenteren, ook in de voorfase tijdens het verzamelen van nieuw materiaal.

 

Ontvouwen
Per serie zijn er, los van de thematische overeenkomst, overeenkomsten in formaat, techniek en/of ondergrond. De verschillende werken binnen één serie worden ‘ontvouwen zich’ voor u als u hierboven op de expositiefoto van een serie klikt.

 

Te koop? <<
Já, de schilderijen op deze website zijn (bijna allemaal) te koop! Een aantal schilderijen die al verkocht zijn toon ik toch op internet om zo een beeld te kunnen geven van de serie als geheel. De prijzen variëren op dit moment tussen de € 110,- voor het kleinste werk (6x9cm) tot € 3750,- voor groot werk, e.e.a. afhankelijk van materiaal, techniek en grootte. Maar ook: er is altijd weer nieuw werk in aantocht waarvan de prijs nog bepaald moet worden.

 

De actuele prijslijst zal ik graag op verzoek toesturen. Eén bemerking al vast: verkoop via internet werkt in mijn ervaring niet goed (!). Je moet het werk zelf goed kunnen bekijken: de structuur, licht, kleur, de afmetingen. Pas dan weet je echt wat het werk ‘met je doet’.  Een schilderij van dichtbij is niet hetzelfde als een foto op internet.

 

Ik draag de schilderijen bij voorkeur zelf over. Bij mij op atelier of, als het werk al van dichtbij is bekeken, ook op locatie elders. Schroom niet om contact met mij op te nemen per telefoon 06-51714493 of per mail caroline@bijvoet-schilderijen.nl